CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 23, 2010

Dia tak sehat. Saya risau!

Baby tak sehat. Dah dkt seminggu gak. Sakit perut. Mula ingat angin. Dah urut dengan mak dia, dah makan ubat angin, pil meon bagai tapi tak baik2 gak. Ni makin kritikal lak smpai takleh gerak. Kalo gerak rs mcm cengkam otot perut. Pelik lak, angin je kot. Tapi dh mkn ubat angin tak elok gak. Degil sgt anginnya tu. Suh g klinik dok tangguh2. Org lelaki memang takut jumpa doctor eh? Bukan doctor nak cucuk2 guna pisau pun. Apa yang ditakutkan pun taktau la. Ni taktau pulak la nape dia senyap. Tadi msg 1 je. Pastu senyap. Malas lak nak ganggu. Malam td aku majuk sikit dengan dia. Dh la 3minggu tak jumpa, minggu ke-4 aku dah plan nk g beli handphone baru memandangkan handphone nokia kecintaan aku dh kritikal. Tapi dia nak g konvoi ke utara lak dengan kelab dia. Bengangnyaaa.. Tu yang majuk tu. Aku tak reply msg dia. Agak2 dh sejam lebih aku senyap, dia bg msg. Mintak perhatian lak. Aku mcm biasa, mood masih majuk. Msg nak taknak je. Tapi hati jadi sedih bila dia msg


kalu x bayek shok ash g hosp ngan mak. ash amau mati lg. nk kawen ngan tata dlu. 


Abaikan perkataan2 yang agak childish itu. Aku terkedu. Jadahnya dia cakap mcm tu. Gila apa dia ni. Aku balas la jugak bg kata-kata semangat. Pastu dia cakap


Ash ngirau kalu sakit kanser usus penyakit org laki skrg ni. 


Pulak. Aku bagi lagi kata-kata semangat. Tak jadi nak majuk. Agak2 dia saje je nak manja2 dengan aku kot.. Nak perhatian, dimanja, dibelai gitu. Bila pk blk kalo betul dia sakit teruk smpai bawak maut gimana? Takpe, aku cakap aku nak kawen gak dengan dia sblm jadi pape. Pastu dia msg


Nanti tata jd janda. Shian tata shorg2.


Gulp! Dia serius sgt nape? Ngeri lak aku.
Eh, tapi kalo ye pun jgn la tinggalkan aku sorg2. Tinggalkan baby sorg utk aku. Takde la aku sunyi. Ada la kawan. Boleh kan?


hahahahaha.. (mood pening sebab bru minum air keremajaan wanita ngan susu fernleaf se'mug')


Tata!

No comments: