CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 20, 2010

Makan Mana?

Mentang2 dah dapat gaji ni.. Dalam pala otak ni dok pk nak makan kat mana.. Kejap nak makan kat Full House, kejap nak try makan Kenny Rogers (ntah2 aku sorg je lum makan lagi si Kenny ni), nak makan chiken chop paling lomantik kat Kg Bharu lah, nak try Nando's lagi skali lah walaupun tau tak brape nak sedap kat tekak ni.

Tapi paling tak sabar bila nak bt BBQ kat rmh.. Kat rmh jelah.. Sambil celebrate Belated Birthday ayah. Dalam pala otak dok pk nak bakar ayam, kerang, jagung, sosej bla,bla,bla.. Padahal makan berlima je. Sorry la baby, you kan tak balik KL lagi.. Hehehe

Cakap pasal baby, gedik pulak dia nak makan Secret Recipe. Ntah apa hangin dia tiba2 dia nak makan tempat2 agak lomantik tuh. Pelik lak aku rasa. Mana tak nya, bab-bab lomantik ni baby memang fail occay! Takde maknanya dia nak makan tempat2 yang lampu agak2 oren, cakap bisik2.. Ish! Kami ni dating kedai mamak je. Bukan nak makan sgt, slalunya sebab ada banyak benda nak citer. Nak citer dalam msg tak syiok.. Panjang nak kena taip. Malas. Jadinya kedai mamak la tempat kitorg melepaskan citer-citer terpendam. Baru puas hati. Tapi kalo kitorg nak makan kaw-kaw sangat kitorg suka menu chiken chop. Bagi la banyak mana pun, sure habis punya.. Haha. Bak kata baby

Hany kalo chiken chop licin. Tapi kalo makanan lain tak pernah habis. Mesti by gak kena abis kan.

Memang sehh.. Aku kalo chiken chop memang tak pandang kiri kanan dah. Lepas bismillah sure aku diam. Fokus kat chiken chop. Fav msg aku kalo..

Hany, cc jom mlm ni..

Penat macam mana pun aku gagahkan jugak g makan cc (chiken chop) hahaha..

Lapa la pulak. Baby balik cepat. Dah brape bulan tak dapat cc nih!


Tata!

No comments: