CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 30, 2010

Selamat Tinggal 2010

Antara perkara yang aku buat di tahun 2010

1. Kerja dgn company kedekut tahan gaban. Tapi happy sebab org2 nya baik cuma kedekut.

2. Cari kerja sebab dh dpt segulung jenazah.

3. Sambut birthday bersama2 dgn baby utk kali yg ke-3
    13hb April ( dia )
    14hb April ( aku )

4. Dating / Lepaking dgn baby dgn lebih banyak dan kerap. Sebab masing2 dh abis bljr. Baru leh bercinta jarak dekat. Sebelum ni bercinta jarak jauh. Kedah ngan Terengganu. Ntah cane leh jmp ntah la.

5. Dapat keja bru.

6. Aktiviti sampingan aku sepanjang tahun ni ialah gaduh dgn baby, majuk dgn baby, lepak2 dgn baby, mkn, tido, g keja, blk keja.

Baru aku sedar, gila bosan idup aku sepanjang tahun ni. Cuma dihujung2 tahun 2010 ni la baru rasa idup aku bermakna.. Haha.. Yelah, bru la aku start menyimpan, byr PTPTN, tgk2 brg hantaran ( gila apa ntah, padahal takde orr lamar pun ). Baby pun dh pandai ckp psl kawen. Hahahaha.. Betul ke dia ckp psl kawen kat aku? Eh? Konfius pun ada. Haha.. Tapi yang best tahun ni tahun yang kurang gaduh, majuk2 dgn baby. Bak kata baby

dh matang2 ni baik la kita pk psl keja, ms dpn dr bergaduh je.. tak lama lg kita pun nak kawen dh..

oh so sweet~~ gila gedik aku kan? dulik apa.. Haha

Tahun depan taktau la cane lak. Harap2 lebih baik dari tahun ni. Tapi apa2 pun kita kena melangkah dgn tabah. Kalo jatuh bangun je. Jangan nangis. Lap2 sikit mana yang sakit pastu jln semula. Takyah tgk2 dh tmpt jatuh tu. Walaupun org kata 'tmpt jatuh lagi dikenang' skrg zaman moden. Takyah lah nak kenang2, nnt lmbt nk maju ke depan.

Ingat k, tahun dpn benda yang tak pasti. Kita rancang sebaik mungkin. Kita usaha yang terbaik. Jangan mengalah. Letak target. Jadi seorg yang positif walaupun ada kata2 busuk meracuni minda kita jd negatif.
Aku nak jd apa eh tahun dpn?

1. Nak jadi lebih baik
2. Nak jadi lebih sopan santun, berbudi bahasa, lemah lembut
3. Pandai masak
4. Jadi pekerja yang berdedikasi
5. Berat badan cecah 41kg
Siyes ni, aku tak main2. Pelik ke azam aku? Lantak lah. Dah kata blog aku kan. Azam aku suka ati lahh~
Azam yang no 2 tu aku tau la agak lawak kan.. Bia lah. Be positif occay! Kalo tak berjaya azam yang no 2 tu kira anggap jelah yang aku ni memang Rock Kapak ( gelaran baby bg kat aku sebelum kitorg kapel. masa ni still kwn lagi )

See you next year ( next week la tu )

Tata!

Happy New Year

aku celebrate tahun baru tanpa baby disisi. dia konvoi ke utara. i hate yu baby. tinggal i sensorg kat sini uwaaaaaaa!

1 comment:

Anonymous said...

It's impressive that you are getting thoughts from this article as well as
from our discussion made here.

my page nike free run 3 pink and white